Corona maatregelen betreffende de tennistraining

Corona maatregelen betreffende de tennistraining

 

Beste leden,  

Vorige week heeft de overheid de maatregelen tegen het Corornavirus versoepeld voor de jeugd tot 12 jaar en de oudere jeugd tot en met 18 jaar.

De KNLTB heeft een protocol verantwoord sporten opgesteld. Wij als tennisvereniging hebben een plan van aanpak gemaakt voor de tennislessen voor de komende periode en deze is goedgekeurd door de gemeente.

De jeugd mag onder bepaalde voorwaarden weer gaan tennissen, waarbij de veiligheid en gezondheid van de jeugdleden, toezichthouder en trainer voorop staat.   

Voor de training geldt dat iedereen zijn gezond verstand moet gebruiken, alle Corona maatregelen die van toepassing zijn op veiligheid- en hygiëneregels worden ook toegepast op de tennisclub. Blijf thuis bij symptomen van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Bij 13 tot 18 jarige houden we anderhalve meter afstand op de baan en op het park.

Voor iedereen geldt, ga thuis naar het toilet, was je handen thuis met water en zeep en kom niet eerder dan 10 mimuten voor de training aan op de club en ga daarna direct naar huis.

Hieronder de maatregelen die zijn genomen voor de tennistraining:

  • Wacht voor het hek, totdat de trainer toestemming geeft om het park te betreden.
  • Verlaat het park via de borden uitgang.
  • Voordat we de baan op gaan, was je de handen met desinfectie, deze staat op het terras en bij het verlaten van de baan was je de handen nogmaals.
  • Uiteraard is er geen lichamelijk contact mogelijk en toeschouwers zijn niet welkom tijdens de training, tenzij het noodzakelijk is.
  • Neem je eigen racket mee.
  • Wat betreft de ballen en trainingen worden de richtlijnen van de KNLTB door de trainer opgevolgd. Ook zal de trainer tijdens de trainingen plastic handschoenen dragen.

Laten we ons allemaal aan de regels houden. Wilt u uw kinderen hierover informeren.

We gaan weer lekker tennissen.             

Met vriendelijke groet,  

Pim Molmans

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht