Corona update

28 april 2020

Beste leden,

Hierbij willen we jullie informeren over de versoepelde maatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

JEUGD

Jeugd t/m18 jaar mag, onder voorwaarden, vanaf 29 april 2020 weer met elkaar buiten sporten en dat is goed nieuws. Want sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal en dat hebben we juist nodig in deze tijd.

We kunnen dit als vereniging goed organiseren en de veiligheid waarborgen, zodat de gezondheid voorop blijft staan. Doordat tennis een laag risicoprofiel heeft kan de drukte op de vereniging goed gehandhaafd en gecontroleerd worden.

Met input van verenigingen en leraren en samen met andere sportbonden en NOC*NSF is er een protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar opgesteld en deze is getoetst en goedgekeurd door het RIVM en VSG.

De jeugdleden worden door de jeugdcommissie en de trainer op de hoogte gesteld door middel van een mail en zie ook op deze website: kop Trainingen; Corona maatregelen betreffende de tennistraining.

VOORJAARSCOMPETITIE

De verlengde maatregelen tot 20 mei 2020 en de uitspraken van Rutte met betrekking tot langzaam versoepelen hebben gevolgen voor de competitie. Voor wat betreft de voorjaarscompetitie kunnen we jullie mededelen dat deze is afgelast. Zowel voor de jeugd als de senioren.

(OPEN) TOERNOOI(EN)

De KNLTB heeft vooralsnog besloten alle toernooien tot en met 14 juni 2020 (week 24) te annuleren. Dit betekent dat ons Open Toernooi dit jaar helaas niet doorgaat.

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer er weer wedstrijden of vrij gespeeld kan worden. We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra er nieuws is.

Blijf gezond,

Het bestuur.

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht