Dubbelen mag weer

20 mei 2020

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis versneld te versoepelen. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is toegestaan, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt. Inmiddels is de gemeente akkoord.

Het clubhuis en terras moeten vooralsnog gesloten blijven tot 1 september.

Vanaf donderdag 21 mei 2020 mag er dus weer gedubbeld worden op onze banen. De regels zoals eerder gecommuniceerd zijn blijven gelden:

  • De vereniging is alleen open voor vrij spelen (mits vantevoren een baan is gereserveerd) en trainen. Het clubhuis, het terras en de kleedkamers zijn gesloten. Gebruik maken van toilet alleen bij hoge nood.
  • Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan gereserveerd hebben en/of training hebben. Zonder reservering mag je het park niet betreden!
  • Er mag geen publiek komen kijken op het park.
  • Iedereen MOET vanuit huis, digitaal, een baan reserveren. Dit kan via de KNLTB club app of via de website van onze vereniging.
  • Het park is geopend van 8.30 tot 22.30 uur.

Voor iedereen geldt: blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging ( vanaf 38 graden C), verlies van reuk/smaak.

Nogmaals willen wij jullie er op wijzen de KNLTB app de downloaden en zo op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Heel veel tennisplezier,

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht