Richtlijnen voor tennis op de vereniging

11 mei 2020

Beste leden,

Opnieuw een bericht vanuit het bestuur met betrekking tot het vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder.

Vanmiddag hebben we als club toestemming van de gemeente gekregen na het indienen van een stappenplan. Vanaf morgen, 12 mei 2020 8.30 uur, geldt de verruiming van het gebruik van de banen.

Spelregels:

  • De vereniging is alleen open voor vrij spelen (mits er vantevoren een baan is gereserveerd) en trainen. Het clubhuis, het terras en de kleedkamers zijn gesloten. Gebruik maken van toilet alleen bij hoge nood.
  • Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan gereserveerd hebben en/of training hebben. Zonder reservering mag je het park niet betreden!
  • Er mag geen publiek komen kijken op het park
  • Iedereen MOET vanuit huis, digitaal, een baan reserveren. Dit kan via de KNLTB club app of via de website van onze vereniging.
  • Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen alleen 1 op 1 vrij spelen (single) Uitzondering: 2 op 2 vrijspelen (dubbel) is alleen mogelijk met personen uit hetzelfde huishouden die samen onder één dak wonen.
  • Het park is geopend van 8.30 uur tot 22.30 uur.

Voor iedereen geldt; blijf thuis als je zelf of iemand uit jouw huishouden een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden C), verlies van reuk/smaak.

Vooralsnog geldt fase 2 tot 1 juni. Wanneer er nieuws vanuit de overheid/KNLTB/Gemeente Dordrecht komt zullen we jullie opnieuw op de hoogte stellen.

Misschien ten overvloede maar download de KNLTB app en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws op tennisgebied. Vanuit deze app is het een fluitje van een cent om een baan af te hangen.

Voor vragen kunnen jullie Pim Molmans, de trainer, aanspreken. Hij zal de gehele dag op het park aanwezig zijn. Ook is Herman Stal bereikbaar voor vragen/opmerkingen. Hij is tot nader order de Corona coordinator van TCD.

Wij wensen jullie veel tennisplezier.

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht