Versoepeling 1 juli 2020

26 juni 2020

Beste TCD-ers,

Eindelijk weer een positief bericht voor alle tennisliefhebbers.

Zoals kort geleden door de overheid is aangegeven kunnen de sportkantines en terrassen weer worden geopend.

Voor TCD betekent dit, dat vanaf woensdag 1 juli a.s. de meeste horeca faciliteiten beschikbaar zijn. Uiteraard worden de reguliere bardiensten weer gestart, dus leden die vanaf 1 juli staan ingeroosterd worden verwacht hun diensten te vervullen.

Wij rekenen op gezond verstand bij alle activiteiten op ons park! Alle richtlijnen, die te lezen zijn op de posters rondom de banen en in het clubgebouw te vinden zijn, dienen te worden gerespecteerd.

Eigen verantwoordelijkheid speelt een grote rol! De verwachting is dat er controle komt door medewerkers van Handhaving.

Momenteel wordt er gezorgd voor een indeling van ons clubhuis die strookt met de richtlijnen en het protocol van de horeca en KNLTB. Het aantal zitplaatsen rondom de bar en tafels is aangepast zodat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden. Op het terras geldt logischerwijs dezelfde regel: houd 1,5 meter afstand!

Voor wat betreft het reserveren van banen zijn er momenteel geen aanpassingen te melden. Derhalve is het nog steeds verplicht via de app een baan te boeken!

Op diverse plaatsen op ons complex zijn dispensers opgehangen voor het desinfecteren van de handen. Neem de hygieneregels serieus en zorg er met elkaar voor dat TCD een coronavrije club blijft!

Veel plezier de komende periode en blijf gezond.

Namens het bestuur

Herman Stal.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht