We mogen weer!

07 mei 2020

Beste leden,

Goed nieuws voor alle tennisspelers, verenigingen en leraren. Het kabinet heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus weer wat versoepeld. Na de jeugd t/m 18 jaar mogen nu ook alle volwassenen vanaf 11 mei weer de baan op.

Dat betekent dat tennis voor iedereen vanaf 11 mei weer mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygienemaatregelen van het RIVM, dus 1,5 meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september.

De KNTB werkt de aanvullende richtlijnen voor het tennis voor volwassenen verder uit en zal deze ter goedkeuring bij NOC*NSF en VWS neerleggen. Daarna komen zij zo snel mogelijk met informatie over de stappen die onze vereniging moet nemen richting de gemeente zodat wij ons kunnen voorbereiden.

Zodra we meer informatie en toestemming van de gemeente hebben zullen we dit met jullie delen. Achter de schermen zijn we volop bezig om te proberen op 11 mei het park veilig te kunnen openen.

Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 78 616 0887

Tennispark TCD

Esdoornlaan 4-6
3319 XD Dordrecht